Header_tildmelding.jpg

Vil du udstille på Historie & Livsstil i 2019?

Ønsker du at udstille på årets marked skal du tilmelde dig her. Vi forbeholder os retten til at takke pænt nej til din tilmelding, såfremt vi ikke føler at varerne du sælger eller udstiller har deres plads på markedet.

Placering

Vi forsøger så vidt muligt at bibeholde samme stadeplaceringer som tilbagevendende stadeholdere havde på markedet året før. Nye stadeholdere placeres i de åbne pladser. Det er ikke muligt at ønske en bestemt placering på markedspladsen.

Priser

En stand på Historie & Livsstil koster kr. 400,- for en standardstand på 4x3 meter. Det er muligt at tilkøbe yderligere frontmeter for kr. 100,- pr. meter. Har man brug for mere end 3 meter i dybden kan dette også arrangeres, det er dog ikke muligt at have en stand der er dybere end den er bred.

Strøm på markedet kan tilkøbes fra kr. 300,- og vil være til rådighed på pladsen fra fredag d. 13/9-19 klokken 8.00. Der vil løbende blive udført kontrol af forbruget på markedspladsen, og matcher forbruget ikke med den tilkøbte mængde strøm opkræves differencen mellem den tilkøbte og korrekte strømpakke samt et gebyr på kr. 200,-.

Alle priser er inkl moms.

Betalingsbetingelser

50% af stadelejen betales ved tilmelding, resten af stadelejen og strøm betales senest 6 uger før første markedsdag, d. 14/6-19. Det er muligt at booke stand på markedet indtil 2 uger før markedets afholdelse. Stadeleje refunderes ikke efter tilmelding.

Det er muligt at booke en “Chanceplads” helt frem til fredag d. 13/9-19, med en plads på markedet uden nummer og beskrivelse på kortet der udleveres til gæsterne i indgangen. Betalingsfristen er ved “Chancepladser med omgående forfald.

Spørgsmål

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Helbo på tlf. 60268801 eller på mail anders@historieoglivsstil.dk

Tilmeldingsskema
http://
Navn og beskrivelse
Størrelse af stand
Din stand skal som minimum måle 4 meter i bredden. Som udgangspunkt vil alle stande have en dybde på 3 meter, men yderligere dybde kan tilføjes. Standen kan ikke være dybere end den er bred.
Tilvalg af strøm
Tilvælg strøm her
Modtag flyers med posten
Ønsker du at støtte op om Historie & Livsstil og uddele flyers i dit lokalområde, sender vi dig en pakke med posten umiddelbart efter tilmelding.