banner-panzermuseumeast.jpg

Praktiske informationer

Tilmelding

Er du endnu ikke tilmeldt markedet kan du når at melde dig til indtil to uger før markedet løber af stablen. Tilmelder du dig inden denne frist vil du fremgå af det kort vores gæster får udleveret i indgangen. Kortet indeholder en oversigt over markedspladsen, med beskrivelser af samtlige stande, oplevelser og udstillinger - så vores gæster kommer hele vejen rundt. Du kan også nå at tilmelde dig en chanceplads indtil d. 13/9-19, uden beskrivelse og fremgang af kortet.

Ønsker du at tilmelde dig markedet bedes du udfylde formularen her:

Kontakt

I ugerne op til og under markedsdagene er Anders Helbo din primære kontaktperson, som enten kan afhjælpe eventuelle problemer eller sende opgaven videre til en der kan. Du kan få fat i Anders på tlf.: 60268801 eller pr. mail: Anders@historieoglivsstil.dk.

Oversigt over markedspladsen

Arrangørerne udarbejder hvert år en folder over markedspladsen, som udleveres til gæsterne i indgangen. Folderen indeholder et oversigtskort over markedspladsen, en liste over samtlige stadholdere og praktiske informationer. Historie & Livsstil råder over et stort plantageareal, og med museumsbygninger, reenactment-områder og naturarealer vil vi gerne give vores gæster et overblik over hvad markedet har at byde på. Så er vi nemlig sikre på, at gæsterne får besøgt alt hvad de synes lyder interessant, og vi risikerer ikke at de går glip af noget.

Kortet bliver udarbejdet to uger før markedet bliver afholdt, og bliver da opdateret på hjemmesiden så du kan se hvor du skal være og hvem dine “naboer” bliver. Der bliver sendt en mail når kortet er færdigt.

Tilslutning af strøm

Har du du tilkøbt strøm på markedet bliver strømmen lagt ud så du kan tilkoble dig fra fredag d. 13/9-19 klokken 8. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige strømpakke, så det er muligt for vores elektriker at lave et strømnet der kan bære alle udstillerne. Vi vil løbende tjekke forbrug og sammenholde med den valgte strømpakke, og opkræver differencen mellem valgt strømpakken og korrekt strømpakke såfremt disse ikke stemmer overens, samt et gebyr på kr. 200,-. Er du i tvivl om hvilken pakke du skal købe kan du anføre hvilke apparater du medbringer, inkl KW-forbrug der fremgår af apparaterne i kommentarfeltet, så tager vi stilling til dette.

Vagt og sikkerhed

Hjemmeværnet har været så venlige at stille med endnu mere mandskab i år, og laver som altid en lille lejr midt i plantagen. De tre porte der giver adgang til markedet vil være lukkede om natten. Historie & Livsstil har ikke mulighed for at forsikre varer og telte under markedsdagene.

Opstilling, fremmøde og nedtagning

Det er muligt at stille op fra d. 7/9-19 og frem til 13/9-19, og pladsen vil være aflåst om natten mellem fredag og lørdag samt lørdag og søndag. Her vil der være opsyn med pladsen så jeres varer kan blive stående, og i kan spare lidt besvær med transport. Når du kommer og stiller op skal du henvende dig i cafeen for at få udleveret stadeholder-armbånd. Dette giver dig mulighed for at komme og gå under markedet, hvis du har glemt noget i bilen eller har et ærinde. I cafeen skal du oplyse hvor mange i skal stå i boden.

Vi anbefaler at man stiller op så tidligt som muligt, for så vidt muligt at undgå for megen trafik lørdag morgen.

Når du kører til pladsen for at læsse varer af, bedes du læsse bilen af og køre denne ud til parkeringspladsen, så der kan gives plads til de øvrige stadeholdere - frem for at have bilen parkeret ud for din stand mens du stiller telt op, anretter borde og retter varerne til så de står pænt. Gør vi alle dette, kan vi alle sammen komme til, uden at køre alt for meget på græsset.

Pladsen skal være fri af biler senest klokken 9.00 begge dagene. Det er ikke muligt at parkere inde på pladsen, man skal i stedet anvende den store parkeringsplads.

Affald

Affald kan stilles foran din stand når når markedet lukker klokken 17 lørdag og klokken 16 søndag.

Vand

I parken vil der være haner, hvorfra man kan hente vand. Vi kan ligeledes ofte være behjælpelige med vandslanger, hvis større beholdere skal fyldes. Skal du have udlagt fast vandtilførsel f.eks. til vanding af blomster, skal dette forudbestilles.

Adgang til markedet under markedsdagene, opstilling og nedtagning

Når du kommer og stiller din stand op første gang skal du henvende dig i cafeen, og oplyse dem hvor mange i skal være på arbejde i din stand over weekenden. Da vil du få udleveret stadeholderarmbånd, som du skal tage på weekenden igennem, som vil give dig fri passage gennem indgangen.

For at lette trafikken bedes du kun have din bil parkeret på pladsen mens du læsser af, og flytte denne til stadeholder-parkeringen (markeret på kortet nedenfor). Vi har ligeledes ensrettet hele markedspladsen, så alle skal samme vej og ikke får behov for at passere hinanden. Historie & Livsstil har et af de mere naturskønne arealer at boltre sig på, og vi vil meget gerne gøre hvad vi kan for at markedspladsen (læs: græsset) står så pænt som overhovedet muligt når vi åbner pladsen for gæster.

Kortet kan findes nederst på siden.

Parkering under markedsdagene

Under markedsdagene vil der være parkering for stadeholdere på den store parkeringsplads på Fladholtevej. Det er selvfølgelig muligt at køre til og fra markedspladsen for at læsse af under opstillingsdagene, og under markedsdagene indtil klokken 9.00 og igen fra klokken 17 lørdag og 16 søndag.

Det er ikke tilladt at parkere inde på markedspladsen under markedsdagene. Vi vil gerne holde hele pladsen fri og pæn, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse under deres besøg hos os. Det er ligeledes ikke tilladt at parkere på vejene omkring markedet, da disse skal holdes fri af hensyn til trafikken.

Kort-indgang-final.jpg