banner-panzermuseumeast.jpg
 

Om Panzermuseum East

Panzermuseum East er Danmarks største private samling af militære køretøjer. Museet rummer en stor samling af Koldkrigens køretøjer, teknisk materiel, uniformer og meget mere opstillet på naturtro vis i spændende udstillinger. Samlingen rummer alt fra fly over kampvogne til motorcykler, og medaljer som kan opleves på helt tæt hold på museet.

Panzermuseum Easts samling bygger på en interesse indenfor det store ukendte som fandt sted ganske kort fra Danmark under den kolde krig. Den giver et indblik i det materiel som ville have indtaget Danmark, hvis krigen havde blusset yderligere op. Museet har hvert år et stort antal udenlandske gæster. Museet har ligeledes det populære Shelteranlæg, som er inspireret af en militær bunker. Der kan man sove i betonrør i den dejlige natur.

Omkring Panzermuseum East er den skønneste naturplantage, som markedet Historie og Livsstil tager form i. Det er en ældre grantræsplantage med hele 4 søer midt ude på landet og man kan tilbringe mange timer her.

Ønsker du under dit besøg på markedet også at besøge museumshallerne kan du tilkøbe et armbånd til adgang i indgangen til kr. 50,-. Tilbuddet gælder udelukkende denne weekend 14/9-19 og 15/9-19.

Du kan læse mere om Panzermuseum East her.

Læs mere om Historie & Livsstil: