Header_tildmelding.jpg
 

Leg og børneaktiviteter

Det er altid en stor oplevelse for børn og børnefamilier at deltage på Historie & Livsstil, hvor vi gør en dyd ud af at underholde børnene i de naturskønne rammer.
Omkring markedspladsen er det muligt at prøve ponyridning, deltage i den store skattejagt hvor der kan vindes præmier, guldgravning og meget mere. Børnene kan lokke forældrene op i det charmerende tog Futte som tager dem rundt på markedspladsens veje.
Til Panzermuseum East hører en legebane udover det sædvanlige. Den er udformet som et militær FUT-bane i børnehøjde og er placeret inde mellem de gamle grantræer. Der er timevis af leg derinde på den store og seje legebane, ligesom der er placeret gamle køretøjer, gravet huller og meget mere. Så tag endelig det praktiske tøj på og få en helt særlig oplevelse med ungerne.

Skattejagten på Historie og Livsstil

I indgangen til markedet vil du få udleveret et skattekort. Skattekortet er en herlig aktivitet med børnene hvor du skal samle bogstaver og kan deltage i konkurrencen om at vinde fede præmier. Skattekortet giver også mulighed for at komme rundt på hele markedet og opleve alle facetterne af Historie og Livsstil.

Oplevelser udover det sædvanlige

Udover de legeaktiviteter som er at finde på Historie & Livsstil er der også utroligt mange spændende og lærerige historiske oplevelser. Oplev bl.a. historiske scener udfolde sig, og hobbys blive bragt til live mellem træerne.

Læs mere om Historie & Livsstil