Kunsthåndværk

Hos Historie og Livsstil på Panzermuseum East kan du opleve et bredt udvalg af kunstnere som sælger ud af deres designs og kunsthåndværk. Vi har gennem årene bl.a. haft udstillere indenfor keramik, grafik, design, glaskunst, beton, jern, vævning, dekupørsavning og trædrejning.

Netop kunsthåndværk gør vi en dyd ud af at bevare på Historie & Livsstil. Det er vigtigt for udstillerne at fremvise forskellige kunsthåndværk  for at bevare en interesse i disse håndværk som er en del af historien. Som handlende er det en fantastisk tanke at købe eksempelvis et stykke vævet klæde eller en skål som nogle har brugt tid og kræfter på, sammenlignet med den maskinproduktion vi i dag møder som handlende i dagligdagen.

Nostalgi og kunsthåndværk

Oplev kunsthåndværkerne helt tæt på. I standene er det ofte kunsthåndværkerne selv som sælger deres designs og kan fortælle en historie om det produkt, eller hvorfor de netop er faldet for deres håndværk. Det giver en ekstra dimension at møde et folk som brænder for deres håndværk, ligesom nogle er arbejdende mens de deltager på markedet, så man kan se hvordan disse håndværk kommer til.

Udstil kunsthåndværk på Historie og Livsstil

Udstillere indenfor kunsthåndværk kan trygt melde sig til markedet. De vil blive placeret i de skønneste naturomgivelser, med grantræer og søer side om side med andre håndværkere og delikatesser. Alle stadeholderne bliver placeret i “lommer” mellem træerne ud til stierne gæsterne følger, så vi trækker naturen frem - eller dykker ud i naturen. Foruden en enormt hyggelig atmosfære på markedet giver grantræerne også læ og en ro, der ikke findes på de mere åbne markeder.

Producerer du selv kunsthåndværk og kan se dig selv på Historie & Livsstil er du mere end velkommen til at tilmelde dig på tilmeldingssiden under “Udstiller”, eller kontakte arrangør Anders Helbo på 60268801 for en snak om markedet og hvad vi kan tilbyde dig.

Læs mere om Historie & Livsstil: