Om.jpg
 

Hobby & Fritid

Hobby & Fritid hos Historie og Livsstil spænder over et bredt felt af interesser. Oplev veteranbiler, militær foreninger, DMKF og GHRVPK, hardball-klubben ”Ild i Piben”, ”Panzerteam DK” som deltager med fjernstyrede kampvogne i miniatureudgaver, sortkrudtskytterne og meget mere.

Der er simpelthen et væld af oplevelser indenfor fritid og hobby, og det er netop det som Historie og Livsstil kan – byde på oplevelser indenfor netop disse felter, som er en naturlig fritidsaktivitet for nogle, ligesom fodbold er det for andre.

Få en snak med en af de mange foreninger og hør om hvorfor deres interesse netop er faldet på eksempelvis militærhistorie eller et bestemt køretøj, de har mange historier at fortælle.

Oplev historien udspille sig på tæt hold

Besøg en af de mange militærhistoriske lejre, hvor de deltagende er klædt på i historiens klæder og har lavet scener som det så ud under krigene. Det er en utroligt spændende oplevelse og giver et bedre indblik i historien. Ofte har de udstillende masser af historier at fortælle hvis blot man spørger. aktiviteter

Læs mere om Historie & Livsstil: