banner-entre.jpg
 

Entré og åbningstider

Vi glæder os til at se jer til en hyggelig weekend i den naturskønne plantage ved Historie & Livsstil på Panzermuseum East. Vi har på opfordring valgt at sælge weekendbilletter i 2019, så det er muligt at besøge markedet begge dage. Weekendbilletten kan købes i indgangen lørdag, og skulle i få lyst til at vende tilbage efter en dejlig dag på markedet kan lørdagsbilletten selvfølgelig også opgraderes til en weekendbillet på vej ud.

Enkeltdagsbilletter

Enkeltdagsbilletter giver besøg på markedet og/eller museet den enkelte dag billetterne er købt.
Historie & Livsstil:
- Voksen: kr. 50,-
- Barn (5-15 år): kr. 25,-
- Barn under 5 år: Kr. 0,-

Panzermuseum East: (Spar op til kr. 45,- denne weekend) Museumsentréen er frivillig.
- Voksen: kr. 50,-
- Barn (5-15 år): kr. 25,-
- Barn under 5 år: Kr. 0,-

Hunde må gerne deltage, blot de holdes i snor

I er mere end velkomne til at medbringe jeres bedste venner til markedet, blot de holdes i snor. Vi håber, at i på markedet vil respektere de øvrige gæster og stadeholdere med madvarer som er tilgængelige i “hundehøjde”. For de lækkersultne er der i 2019 tilmeldt en stadeholder der sælger hundesnolder, ligesom vi igen i år gæstes af Lundemøllen som sælger alt fra hundekurve til tyggeben.

Parkering

Parkering på markedet og museet er gratis. Parkeringen står flyverhjemmeværnet frivilligt for, og de klarer opgaven til UG gennem hele weekenden. Er du svagt gående bedes dette meldes til de hjemmeværnsfolk du møder som vil guide dig til parkering. Panzermuseum East har anlagt en parkeringsplads med plads til de første 300 biler 25 meter fra indgangen til Historie & Livsstil. Når den lille parkeringsplads er fuld er der plads til yderligere 1500 biler på den store parkeringsplads, som ligger med 250 meters gang til indgangen, flyverhjemmeværnet sørger for at der kan parkeres på den lille parkering når der løbende bliver plads til flere biler.

Vi glæder os til at se jer meget, og beder jer om at passe på den skønne natur der omkranser Historie og Livsstil. Vi har opstillet skraldespande over hele plantagen som vi henviser til ved efterladenskaber. Husk på at al personale på markedet er frivilligt og gør deres bedste hele weekenden for at give en god oplevelse for alle.

Læs mere om Historie & Livsstil: